Akyatan Deniz Kaplumbağası Gönüllü Başvuruları Sona Erdi | WWF

Güncelleme Tarihi 10 Mayıs 2019   |
Akyatan Gönüllüleri
© WWF-Türkiye
Adana ili, Karataş ilçe sınırları içinde yer alan Akyatan Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda ekibimize yardımcı olacak gönüllülere yönelik başvuruların kabulünü, 10 Mayıs 2019 tarihi itibariyle sona erdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yürüttüğümüz deniz kaplumbağası ve yumuşak kabuklu Nil kaplumbağası izleme çalışmalarımıza yönelik gönüllü programına 03 Mayıs 2019 tarihinden bu yana yoğun ilgi gösterildi. Gönüllü adaylarımıza vakıf faaliyetlerimize ve kamp çalışmalarımıza gösterdikleri yoğun ilgi için çok teşekkür ediyoruz.

Başvuru süreci, mevcut başvuruların, kamp başlangıç süresine kadar sağlıklı bir şekile değerlendirilebilmesine zaman ve olanak sağlamak amacıyla sona erdirildi. 10 Mayıs 2019 tarihine dek yapılmış bulunan Deniz Kaplumbağası Gönüllü Programı başvuruları 25 Mayıs 2019 tarihine dek değerlendirilecek; adaylara geri bildirim yapılacaktır.
Akyatan Gönüllüleri