Gizlilik Sözleşmesi

WWF-Türkiye, internet sayfası (www.wwf.org.tr) üzerinden yapılan üyelik, bağış, evlat edinme gibi işlemler ve Dünya Saati, Türkiye’nin Canı gibi kampanyalara katılmanız durumunda sizden bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, adres, telefon e-posta vb.) talep etmektedir. WWF-Türkiye, topladığı bu kişisel bilgileri sahibinin haberi ya da aksi bir talimatı olmadığı sürece üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmaz.

WWF-Türkiye tarafından gönderilen e-bültenlerin size gönderilmesini istemiyorsanız e-postaların alt kısmında bulunan “kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” bağlantısına tıklayarak e-posta gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, güvenliği en üst düzeyde tutmak amacıyla hiçbir şekilde sunucularımızda tutulmamaktadır. Ödeme sırasındaki tüm işlemlerin, wwf.org.tr’deki ilgili arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.