Yüz Yüze Programı / Part- Time | WWF

Güncelleme Tarihi 11 Ocak 2016   |
Yüz Yüze / Taksim / 2011
© WWF-Türkiye

WWF-Türkiye Yüz Yüze Programı from WWF TÜRKİYE on Vimeo.

Peki Sen...
İletişimi seviyor musun? İletişim becerilerini kullanarak dünyamızın korunmasına katkıda bulunabileceğini biliyor musun?  Cevabın evetse seni “Yüz Yüze Üyelik Programında çalışmak üzere ekibimize katılmaya davet ediyoruz!

Nasıl Bir Ekip?
Hızla büyüyen ve güçlenen, ofiste oturmak yerine sokaklarda, festivallerde çalışmayı seven genç, dinamik, insanlarla yüz yüze sohbet etmekten yorulmayan, güleryüzlü ve  sorumluluk sahibi bir ekibe sahibiz.

Sorumlulukların?
İstanbul'un sokaklarında, festivallerinde ve diğer iç mekanlarda çalışan yüz yüze ekibinde yer alacaksın,
Dünyamızın ve ülkemizin doğasının karşı karşıya olduğu sorunları, WWF’nin doğa koruma çalışmalarını ve görüştüğün kişilerin WWF’nin çalışmalarını nasıl destekleyebileceğine ilişkin yöntemler hakkında en iyi şekilde bilgi vereceksin ve daha fazla insanın WWF-Türkiye’ye destek vermesini sağlayacaksın.

Çalışma Şartlarımız?
  • Haftanın 3-5 günü, günde ortalama 6 saat çalışıyoruz.
  • Çalışma günlerini kendin belirleyebiliyorsun, saatler mevsime ve hava koşullarına bağlı olarak değişebiliyor.
  • İşin gerektirdiği ve kişilerin sahip olduğu yetkinlikleri, iş bazında sorumluluklarını, deneyimlerini esas alan adil bir ücret politikamız var.
  • Görevine başlamadan önce ve çalıştığın süre boyunca hem doğa koruma konusundaki bilgi birikimini hem de yüz yüze tekniğini geliştirecek eğitimler veriyoruz.
Bu sen misin?

18 yaşından büyük , öğrenci ya da yeni mezun , esnek çalışma saatlerine uygun ve seyahat engeli olmayan, insanlarla kolaylıkla iletişime geçebilen, ikna kabiliyetine sahip, takım çalışmasına yatkın, güler yüzlü , doğaya duyarlı ve doğa ile ilgili sorunların çözümünde aktif rol almak isteyen.

Bizimle çalışmak istersen başvurunu bekliyoruz. Teşekkürler!

Yüz Yüze Programı için başvurularınızı yuzyuze@wwf.org.tr adresine F2FBASVURU açıklamasıyla göndermenizi rica ederiz.

Yorum

blog comments powered by Disqus