WWF-Türkiye Tam Zamanlı 'Yüz Yüze Üyelik Programı Sorumluları' arıyor | WWF

Üyelik, Yüz Yüze, F2F, İş İlanı
© WWF- Türkiye
WWF-Türkiye Tam Zamanlı 'Yüz Yüze Üyelik Programı Sorumluları' arıyor!
Dünyanın en büyük doğa koruma kurumlarından olan WWF’in ülkemizdeki temsilcisi  WWF-Türkiye’nin tam zamanlı yeni takım arkadaşlarına ihtiyacı var.

İletişim becerilerini geliştirebileceğin bir kariyer başlangıcı mı düşünüyorsun?
Cevabın ‘evet’se, WWF-Türkiye’nin kaynak geliştirme saha ekibine katılarak, hem doğal hayatla ilgili sorunların çözümünde aktif rol üstlenebilir, hem iletişim becerilerini ve insan ilişkilerini geliştirme yolunda güzel bir adım atabilirsin.

Kaynak geliştirme saha ekibi ne yapar?
Kaynak geliştirme saha ekibi, önceden belirlenmiş kent merkezlerinde, AVM’lerde, fuarlarda, festival, konser vb çeşitli etkinliklerde insanlarla yüz yüze iletişime geçerek WWF-Türkiye’nin yürüttüğü doğa koruma projelerini anlatarak vakfımıza yeni üyeler kazandırır.

Çalışma şartlarımız.
Bu bir tam zamanlı iş. Haftanın 5 günü, Çarşamba’dan Pazar’a günde 8 saat çalışıyoruz.
Sahip olduğun nitelikleri, yetkinlikleri, sorumluluklarını, çalışma süresü boyunca kazanacağın deneyimleri ve tabii ki performansını esas alan, benzeri başlangıç pozisyonlara denk bir ücret politikamız var.

Görevine başlamadan önce ve çalıştığın süre boyunca hem doğa koruma konusundaki bilgi birikimini hem de iletişim becerilerini geliştirecek eğitimler veriyoruz.

Bizimle çalışırken kazanacağın deneyimler, iletişim becerisi gerektiren uzmanlıklara giden yolda sana güçlü bir temel oluşturacak.

Performansın bazında, uluslararası bir sivil toplum kuruluşunda çalışmak sana başka fırsatlar da sağlayabilir.

Bu benim diyorsan…
18 yaşını doldurmuş , öğrenim hayatını bırakmak zorunda kalmış ya da yeni mezun (ön lisans veya lisans) , seyahat engeli olmayan, insanlarla kolaylıkla iletişime geçebilen, ikna kabiliyetine sahip, takım çalışmasına yatkın, güler yüzlü, iyi bir kariyer başlangıcı yaparken bir yandan da doğal hayatla ilgili sorunların çözümünde aktif rol almak isteyen.

Bizimle çalışmak istersen başvurunu bekliyoruz. Özgeçmişini, yuzyuze@wwf.org.tr adresine gönderebilirsin.

Üyelik, Yüz Yüze, F2F, İş İlanı